High-Logic FontCreator Pro 14.0.0.2896 | Portable

High-Logic FontCreator Professional 10 provides you with the tools to create and customize fonts for your webdesign projects or day-to-day needs. The editor lets you easily select and modify the entire character set of any TrueType font and fonts based on OpenType font technology.


Features
  • Create and edit TrueType and OpenType fonts
  • Create and edit Web Open Font Format (WOFF) fonts
  • Create and edit scalable color fonts
  • Redesign existing characters
  • Add missing characters
  • Add up to 65,535 glyphs per font
  • Import vector files (EPS, AI, PDF, etc) and bitmap images (BMP, GIF, PNG, etc)
  • Add OpenType Layout Features

Screenshots

Изображение


Homepage | Changelog
OS: Windows XP / Vista / 7 / 8 / 8.1 / 10 (x86-x64)
Language: ENG
Medicine: Keygen by RadiXX11
Size: 0,12 / 25,08 MB.
Download From Homepage:
Installer x32 | Installer x64
Login or register to see spoiler's content

Spoilers are only visible for VIP users.

Login or register to see spoiler's content

Spoilers are only visible for VIP users.
Reasons for raising the release: Added Portable
Share:

4 comments

Wotcheuk
Link appears to be broken on this file
Dimar0n
What links are not working? Just checked — everything downloads without problems ...13
Wotcheuk
I haave attached a screen shot, basically it says that this file cannot be downloaded securely in Edge and Chrome will not download but does not show an error.
sandra324
Then it's browsers' fault, not link's. Sometimes the browsers doesn't download files because they basically see them as a virus, same happens with any antivirus program (for understand better, you have a topic here which is "About Patch...", read it if you need to). 
We recommend you to use Portable Firefox to try and download the same file. On Firefox, at first it appears that the file may contain any innapropiate code or something else, you just click on 'Continue' or 'Take risk' (i can't remember exactly what it is written), and there you have the archive.
For Edge and Chrome, usually it's the same thing as in Firefox, I don't know if that changed 'cause i don't use these browsers. For Chrome, did you check the settings on the browser?